Smekning på ryggen?

Hej EeWee! Jag skrev till dig i mars om några frågor men en fråga jag skulle vilja få reda på är vem som gav mig en smekning på min rygg en dag när jag arbetade? Jag var ensam vid tillfället. Tror du att det var min guide eller skulle jag bara vara uppmärksammad på något? Tack på förhand kram veronica.

Hej Veronica! Jag får sagt att det var din guide som ville göra dig uppmärksam på att "ta det lungt" då du vid det tillfället verkade ha en infektion på gång ikroppen, som beroende på hur du stressade skulle bryta ut eller inte. Vid det här laget vet du nog själv om du var extra trött vid den tiden eller om du blev sjuk eller…om du klarade dig. Bara en "omtankeshandling" från din guides sida. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *