Snälla hjälp mig !

HEj du ! Det är så här att jag mår jätte dåligt över mitt ex patrik, vi träffades jullovet 07 och höll ihop i ungefär 8 månader. Jag var grymt förälskad i honom men jag svek honom väldigt mycket. Han träffade en annan tjej sommaren 08 och än idag kan jag inte komma över honom . Vi hade verkligen allt gemensamt. vi skrattade åt dåliga saker. jag kunde berätta allt för honom. berättade hela min tragiska uppväxt för honom . och han förstod mig hela tiden. vi visste liksom hur båda funkade. Min fråga är på KOMMER DET BLI NÅGOT MELLAN OSS IGEN ? vi pratar lite då och då och varje gång jag träffar honom som kompis så känner jag hur det pirrar i min mage. Han var min första kärlek . Vad ska jag göra? det är omöjligt att komma över honom ! Jag HOPPAS och BER på att du kan svara mig med något ialafall ! Ha det bra Och jag avgudar dig Stort ! skulle vilja ha dina Krafter om jag får utrycka det så ! HA DET BRA

Hej! Ojdå ännu en som får mig att rodna! Dina ord är starka och du har den kunskapen själv om du bara låter dig komma till ro och finna dem när du är redo. Det känns inte som om ni kommer att bli ett par igen men jag vill ännu en gång påpeka att framtiden är rörlig! Du har starka känslor för honom och att han är din första kärlek gör inte saken bättre och jag kan bara säga att dina känslor för honom kommer alltid att finnas där! Du kommer att träffa en annan man men nu är du så låst på ditt x att du inte ser vem som står vid din sida. Troligtvis känner du honom eller vet vem han är, han står vid din sida och väntar på sin chans men så länge du har låst dig vid ditt x kommer han inte fram. Låt dina känslor för ditt x finnas där men ta dig tid till att reda ut vad du egentligen känner för honom och rannsaka dig själv. Det tar tid och det är jobbigt men du träffar en annan och kommer till ro i ditt inre och då är du redo för världen. Vill du då ha min hjälp med att öppna dig så hör av dig men skynda långsamt! Jag finns här! Ha det bra du åxo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *