Spöken eller illusion

Hejsan.. jag ska berätta om två saker som har hänt mig. 1. För ungefär ett år sen dog en person som stod mig väldigt nära.. När jag fick reda på att han dog blev jag förkrossad.. Fast jag hade en känsla av att han hade dött innan någon sa något till mig. Men iaf ca två dagar efter jag fick reda på att han dog, så skulle jag gå och lägga mig. Så hörde jag en röst, jag hörde hans röst. Rösten sa: jag har det bra, oroa dig inte för mig. Min ängel.. Jag fattade ju såklart att det va hans ande eller spöke som hälsade på. Och flera andra gånger har jag känt honoms närvaro, som när jag skadade mitt knä, då jag kände hans närvaro på sjukhuset. 2. Detta hände idag.. Jag va jätte sugen på choklad och bad min mamma och köpa lite, fast hon ville inte köpa det, för att hon inte vill att jag ska gå upp i vikt, igen. Men iaf då tog jag en bit kladdkaka istället, och när jag skulle gå och sätta mig så kände jag en stark kraft mot tallriken, och helt plötsligt är tallriken i tusen bitar utspritt över golvet, och sen ser jag en skugga som bara försvinner.. Detta va mina historier, dem är inte läskiga men Sanna. Och jag hör även konstiga ljud och folk som går i trappan hemma hos mig. Fast det är bara jag so märker det. Kanske har en förmåga eller nåt. 🙂 tack för ni läste 🙂 uppskattar det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *