Spöken i huset?

Hej, jag har precis flyttat in i ett nytt hus, har knappt bott här i två veckor men har redan "råkat ut" för två incidenter här i huset. En gång var det någon som väckte mig genom att säga något högt precis bredvid mitt öra, och senast idag så såg jag en gestalt i köket. De andra som bor med mig hävdar att det finns ett barn som spökar i huset (lekfullt, sätter på musik och "det låter som ett barn") men rösten som väckte mig var en mogen mans röst, och skepnaden i köket var också en man. Vem är det? Jag undrar också om vissa människor drar åt sig spöken? Redan samma dag som jag föddes så kontaktades en av mina släktingar på mammas sida av en sedan några år tidigare död släkting på min pappas sida. Jag föddes sjuk, doktorerna sa att det inte fanns någon chans men den döde släktingen sa att jag skulle bli frisk. Har sedan jag var mycket liten bott i hus där människor gått igen, sen de senaste åren då jag har bott i lägenhet så har inga större saker hänt (känt mig iakttagen samt aldrig riktigt ensam) , men nu när jag flyttar till hus så börjar det igen. Trodde nämligen att det var min mamma som lockade till sig spöken, men kan det även vara jag? Varför? Väntar med nyfikenhet på ditt svar! /J

Hej J! Vad som pågår i ditt hus idag är lite svårt att se men det verkar vara några stycken. De verkar inte vara platsbundna utan mer på besök då detta ställe betyder mycket för dem. Du har ett inre ljus som kan göra att de dras till dig men du ser dem då du är öppen för det. De söker inte upp dig precis de finns där du finns och då du är öppen ser du dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *