spökkvinnan på ängsö

Hej! jag skrev för inte så länge sedan om en händelse jag varit med om. denna skickade jag till spökwebben och den blev publicerad. Det som står där är inte det enda som hänt mig där. Varför jag blev så intresserad av ängsö var för att jag tog ett foto när jag var där som fick mig att hoppa till. jag tror personligen att jag väckte något. Sedan dess har jag alltid känt mig både iaktagen och följd varje gång vi är där ( vilket blir varje jul då de har julmarknad). nog för att jag kanske har svaret på min fråga men jag undrar om vi kommer fram till samma svar. vad vill hon mig igentligen?

Hej Anna! Det finns ju fler andar i det slottet men just den kvinnan som visat sig för dig vill dig inget speciellt personligt.Hon är en av de andar som är platsbundna på slottet och därför är hon rätt lätt att "se". Jag har läst din insändare eftersom du hänvisade till den. Jag kan tycka det var synd att ni var så lättskrämda och stack därifrån då hon bara ville visa sitt välkommnande! på de sätt du beskriver.Hon är på ngt sätt medveten om att du sett henne,liksom många andra och gör mot dig som hon gör mot andra som återkommer till platsen.Dvs "hälsar" genom sin närvaro,även om du inte ser henne. Oavsett när du är där så märker ju de din närvaro likaså märker du deras.Hon vill dig inget speciellt faktiskt.Jag vill inte göra dig besviken.Men det du ändå har lärt dig är ju att du kan "se" andar och nästa gång du är där så kan du ju sända en hälsning i ljus och kärlek till henne och alla de andra andar som bor där.Samt att istället för att bli rädd varför inte stanna upp och tala till henne?se vad hon gör då. Utforska dina egna möjligheter till att kunna kommunicera/tala med andar. Lycka till inför nästa besök! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *