Spökpojke som behöver hjälp?

För en vecka sedan parkerade jag bilen utanför mitt arbete på Stadsdel Norr i Östersund. När jag sneddade över parkeringen kom en pojke gående från höger mot mitt håll. Han tittade upp och sa "Hej! Går du i skola eller jobbar du?" Jag tittade till och sa att jag jobbade i byggnaden intill. Pojken sa att han gick i skola i Kasern 3 och pekade mot en privatskola längre bort. Men sen sa han nåt väldigt konstigt: "Jag skulle ha gått i 8:an men nu går jag i 2:an. " Jag sa sen "Ha det gott. Ha en bra dag" och gick in till mitt jobb. Det hela kändes jättekonstigt. Till saken hör att alla skolor i kommunen hade PÅSKLOV när detta inträffade. Är grabben en ande som inte vet om att han är död, eller vill han vanka omkring? Eller – om han är vilsen – kan jag hjälpa till att få över pojken till andra sidan? MVH Hasse

Hej Hasse! Ett konstigt påstående måste jag väl säga men han är vilsen då han vet att han är död men han vet inte hur han ska komma över till andra sidan och där kommer du in min vän. Du kan hjälpa honom över till andra sidan. Vet du hur man gör eller behöver du hjälp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *