Stängde ner det övernaturliga

Hej! Jag är en 15 årig tjej som har upplevt ett flertal övernaturliga saker. Det första började med att jag satt framför datorn som var i min hall på övervåningen. Jag var med en kompis och hon kände sig iakttagen. Av vadå? frågade jag henne lite skämtsamt. Då sa hon att det satt en äldre dam, med hatt och lång klänning, på mina föräldrars säng som är i rummet intill. Jag sa lite skämtsamt åt henne att stänga dörren eftersom jag var lite skeptiskt till vad hon sa. Vi var ensamma hemma och ingen musik var på, men när hon satte sig på stolen bredvid mig efter hon hade stäng dörren så hörde båda vi en HÖG duns inne från sovrummet, vi kollade panik slagna på varandra och sprang in till mitt rum och hoppade upp på sängen och skrek. Men sen började vi skämta lite om det och tog med oss en kudde var för att kunna "slå ihjäl" kvinnan( För det kan man ju menar jag) Men då kollar vi igenom rummet och allt är på sin plats. Vi tänkte inte mer på det sen. Men en gång när jag låg och sov så tvär vaknade sent på natten, och jag visste att alla sov för det var knäpp tyst i alla rum,och jag och hade ansiktet vänt utåt och då såg jag två ben, ja endast två ben allt annat på kroppen var suddigt. Jaja jag såg benen komma emot mig och de var ganska likt min mammas ben så då tänkte jag att jag låtsas sover ifall hon tänkte lägga sig med mig. Vet inte varför, men efter nån sekund märker jag att det inte sätter sig nån på kanten eller tar i mig eller nått liknande så jag öppnar ögonen och då är benen borta, fast jag inte hört några steg gå varken hit eller tillbaka. Jag blev livrädd och gömde mig under täcket, för där är man ju sårbar;) Nu till ännu en händelse. Jag och min syster och bror var ensamma hemma. Jag och min 12-åriga syster kollade på tv när vi hör ett skrapljud på övervåningen. Det lät som någon möblerade om, i mitt rum. Det lät precis som nån drog min säng ut och drämde in den i väggen flera gånger om. Jag ropade på min äldre bror men det slutade när han kom in i vardagsrummet. Han gick till sitt rum igen och så började ljudet IGEN! så jag ropade på honom och han kom tillbaka och ljudet slutade. Då gick jag upp med en kniv och kollade ÖVERALLT (Hehe) Men ingenting var där. Min bror skulle då åka till sin flickvän så jag och min syster blev själva och jag som hade kollat på "Det Okända" gjorde som jag hade sett på tvn och såg ett ljus i min fantasi sen såg jag en dörr som jag stängde så ljuset försvann, då slutade allt låta och det har inte låtit eller hänt något på ett och ett halvt år efter det, så det verkade funka:) Ursäktar om det förekom några stavfel, men jag orkar inte läsa igenom allt:) Måste också säga att jag fascineras av övernaturliga händelser. Kollar tillexempel alltid på "Det Okända", "Andar, finns dom?" och andra spökprogram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *