Sv: områden 2

Eewee, vilka andra sätt brukar dina guider vilka ropa på din uppmärksamhet på? Brukar någon av dem till exempel ifall du sitter vid datorn fiffla med nån knapp? Just nu i denna skrivandes stund så låter det om min skärm, om mikrofonen. Jag trycker inte in knappen som behövs för att den ska sättas på, utan den lyser till ibland av sig själv, och så låter det som ett trummande, som när nån testar ljudet på mikrofonengenom det klassiska att slå på den med nåt finger eller nån hand. Har du varit med om nåt liknande? Jag vet att det var Eriis, kanske kon hon på ett sätt för att hunna få mig att höra henne? Att hon är där vid en? Vad tror du? För nu när jag började skriva det här inlägget så slutade det efter en liten stund 😀 Eller vad det en liten viss bustjej med en grå katt som gjorde återbesök och busade med mig? Mvh/ Linda

Hej Linda! Nej jag brukar inte uppleva att mina guider gör sådant.Däremot kan jag känna en markering av extrem värme på axeln eller ryggen där jag vet att denne står.Jag kan som "varnande" (vid extremfall)få knackningar i huvudet eller att de rör vid mitt hår. Men oftast håller de avstånd och vidrör en inte utan sänder värme eller energi. Det du beskriver låter mer som en viss ande som är nyfiken… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *