sv till förlovnings ringen försvann

Hej!!! Min förlovningsring försvann inte bara en gång utan två tre ggr, Jag har "osynliga vänner" som gärna flyttar ett föremål eller två, så jag sa att jag vill ha tillbaka min ring, efter en dag så hittade jag den igen, Ett annat tipps om man har stökiga "gäster" är att ställa sig i hallen och säga " är ni inte lugna så lägger jag ut salt innanför och utanför tröskeln, och det funkar, jag har två katter som blir lite galna ibland och då vet jag att det har blivit lite mycket för dem så jag säger till "dem" att lugna ner sig, jag har upptäckt att spöken är som barn ibland, tala till dem vänligt men bestämmt, mina "gäster" kan ibland bli lite uttråkade och busiga, och då flyttar de på saker, men oftast så fungerar det, vi och "dem" Kram Wicky

Hej Wicky! Tack för dina tips som kan vara av värde för andra läsare. Visst kan det vara så att vissa andar "lyssnar",speciellt om det är andar från andra sidan som inte vill ställa till besvär. Det beror lite på vilka slags andar det är och hur de mår. Oftast handlar det bara om att bekräfta deras existens och visa medlidande och vara tydlig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.