SV: Vem var flickan?

Hej igen! Mycket riktigt har det skett ett mord på en flicka i hennes ålder av en psyksjuk man på c.a 30 år, för c:a 10 år sedan. Om jag minns rätt så blev hon strypt. Men det var i andra änden av stan, vid älven, den här planen ligger också vid samma älvs utlopp, i södra delen av stan. Hon hade en gråaktig kappa på sej, med en huva uppdragen över huvudet, kunde vara både 60-70- och 80-talsstil.

Hej Bengt! Jag ska erkänna att av alla frågor av olika siutvationer och frågor jag svarat på i denna spalt så är din berättelse en av dem som få som fått mitt nackhår att resa sig rakt upp och jag blir illamående. Jag var tvungen att "stänga av" då denna flickas närvaro blev alldeles för påtaglig när jag länkade till platsen.Något med detta brott är inte uppklarat och flickan är fast på denna plats. Var fann man kroppen?Flöt hon längst älven för att hamna där?Faktum kvarstår att hon inte minns vad som hänt och att hon brukade leka i en lekplats vid planen.Och av någon orsak är hon fast där fortfarande. Jag hoppas verkligen det löser sig för henne och "hjälp är skickad" men detta berörde mig och jag hoppas slippa stöta på det igen på ett bra tag.Andar efter ett ouppklarat brott är alltid obehagligt då det finns så mycket känslor inblandade.Jag hoppas verkligen förövaren åkte fast! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *