Tack för att man inte får svar på frågor…

Tack för att man inte får svar på sina frågor…

Hej Linda! Jag uppfattar ironin och missnöjet. Jag vet inte om du missat att vi är fullkomligt nerdränkta av frågor från hundratals frågeställare. Eftersom det för tillfället endast är jag som besvarar frågor som är inskickade i frågespalten är det för mig fullständigt omöjligt att hinna besvara alla frågor som kommer in,hur mycket jag än skulle vilja.(även om jag läser igenom alla) Vi på spökwebben gör allt på "fritiden" och tyvärr finns inte så mycket tid vi skulle önska att vi hade till att göra alla nöjda. Så ser verkligheten ut vare sig man vill det eller inte!!!. Därför har vi nu börjat med en ny funktion att under perioder stänga av möjligheten att kunna skicka in nya frågor,enbart för att vi ska hinna "komma ifatt",men inte ens då hinner vi pga av antalet som ständigt strömmar in dagligen. Om man verkligen är angelägen om att få svar på en fråga är det bättre att skicka datum och rubrik på den frågan man vill att jag ska uppmärksamma igen. Det kan också vara så att jag inte fått fram någon information och därför låter frågan bli liggandes ett tag för att pröva både en,två tre gånger och får jag inga svar brukar jag sen skriva det. Jag hoppas du har förståelse för detta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *