Tack för ditt svar.

Hejsan EeweE! Tack så mycket för ditt senaste svar. Det stämmer otroligt mycket det är inte bara min mamma som märkt av det tidigare även jag och andra i området också. Det sägs att det var en kyrkogård på området för många många år sedan. Men men har en ny fråga till dig =) För ungefär ett år sedan så flyttade jag och min pojkvän till egen lägenhet. Och efter någon månad började jag se lite "skimmer" eller vad man ska kalla det ovanför tv:n men tänkte inte så mycket på det trodde bara att det var som jag var trött men nu efter 1 år så finns det fortfarande kvar det är som något rör sig fram och tillbacks. (Har även kollat lampan om den kanske svingat men det är blixt still så kan inte vara den heller) Sedan för ett tag sedan satt jag och min pojkvän och tittade på tv då vi hör ett kraffsande på garderobsdörren så min pojkvän går och tittar om vår katt kanske var instängd i garderoben men det var hon inte hon lågt hur lungt som helst och sov på sängen. Och ibland när jag sitter vid datorn eller ska gå och lägga mig och min pojkvän sitter i vardagsrummet och tittar på tv så brukar jag höra steg från hallen som går mot sovrummet men det är ingen som kommer. Jag undrar också om det finns något vid vår sängen? Eller rättar sagt I vår säng? När jag gått och lagt mig många gånger så blir det iskallt och jag får väldigt svårt för att somna. Och jag har varit uppe många gånger och kollat om det kanske varit något fönster som är öppet men vi stänger alltid fönstrena när vi går och lägger oss, så det är ingen vind eller något sådant. Och för någon dag sedan hörde min pojkvän någon som gick fram till hans öra när han låg och sov och kallade på honom sådär hastigt. Han säger själv att det kanske var för att han var trött. Snälla EeweE kan du se vad det är för något eller om det kanske är någon från min eller min pojkväns sida (som gått bort) som vill ta kontakt med oss? Tack på förhand! MVH// Sandra P.S Sista frågan hehe.. vet du kanske någon seans i Göteborg? Eller en bra spåkvinna i Göteborg?

Hej Snadra! Har det varit en gamal kyrkogård på platsen så är det ju inte konstigt att det "rör sig",speciellt om gravfriden är störd med att man byggt hus i området. Skimmret du beskriver låter mer som sk "orber".Det är en slags energi som inte kan matrealisera sig.(Finns att läsa om på internet om man söker tex på goggle).Dessa enegier kan dras till electricitet. Vad gäller energier så uppfattar jag att det är rätt mycket aktivitet runt dig. Det känns som du är som "en damsugare" som drar till dig allehanda andar,energier och väsen därför att de i din energiaura känner att du kan känna av dem. De dras till dig därför att du är öppen och bär ett sken omkring dig i din aura ungefär som en lampa i natten "här är jag". Detta är något du behöver bli medveten om och träna. Du behöver lära dig om chackran,aura och lära dig stänga ditt kronchackra som lyser och drar till sig andar som en flugfångare. Nu ska du inte bli rädd eller stressa eller känna obehag då detta är ett ganska vanligt problem bland sådana som är öppna eller mediala,som du. Bättre att "gilla läget" och utforska din egna andlighet/öppenhet/medialitet och läsa,skaffa kunskap för att kunna bättre kunna kontrollera detta. Ett tips är boken: "se och tolka aura" av Ted andrews(Planetstadens böcker)ISBN:91-972741-0-0. Försök hitta böcker som behandlar detta ämne. Läs eller gå kurser i reikihealing,aura,chackra osv. Att jag tar upp detta är därför att jag känner att häri ligger en del av dina sk "problem". Att lära dig skydda dig,din aura,stänga av dig så du inte är så utsatt för andras nyfikenhet.Då kommer det lugna ner sig. Men detta är en process och något du behöver forska i ,lära dig om och kanske besöka ett medium med inrikting på healing,chackra,aura som kan hjälpa dig. Så när du känner närvaro omkring sig kan det vara andar som dragits till dig och vill ha hjälp att komma till andra sidan(fast de förstår inte det själva)De har sett ditt ljus. Det är vad jag kan svara när du frågar om olika närvaro runt dig. Och ytterligare för att skydda dig medan du arbetar med dig själv kan du lära dig be om Heliga Änglars hjälp som skyddar dig. Lägg en bibel vid sängen för att markera att ni vill vara ifred där. Det finns bra böcker att läsa om Heliga Änglar tex: "Änglavakt och skyddsänglar" av Elieen Elias Freeman. "Stora boken om änglar" av Cassandra Eason och även alla böcker av Sylvia Browne(som finns att köpa på vanlig bokhandel) Så som slutord.Lär dig om chackra,aura,healing,skydd samt lär dig arbeta med änglar som kan hjälpa dig när du känner dig utsatt! Det är det rådet jag kan ge dig för att du ska få lugnare på sikt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *