tack marijona

Tack för ditt svar undrar bara om jag på något vis kan komma i kontakt med henne på något vis för att kanske på något vis hjälpa henne eller få veta mer, sen undrar jag över en annan sak idag när jag var ute och körde med min sambos bror kändes det som att hans avlidna flickvän (några år sedan dog hon i cancer) han tog det väldigt hårt den gången och jag tror han fortfarande på något vis håller fast vid henne fanns med oss och skickade om man kan kalla det en massa intryck och bilder till mig som hon kanske vill förmedla till honom både glädje och sorg kan det vara så att hon kanske genom mig försöker be honom gå vidare att hon har det bra, kan det vara så och vågar jag säga något åt honom.

Hej! Du bör försöka få din bror att förstå och lyssna på dig då det är budskap till honom. Hon har svårt för att gå vidare riktigt om han inte släpper henne i tanken. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *