TACK:)ang. mina guide och vätte

Hej Marijona! Tack så mycket för dina svar till mig! Fantastiskt pricksäker beskrivning på min långa guide!Jag har själv sett(och min syster)för mitt inre att han faktiskt är så gott som skallig och mager och blek.(Min syster dock ser honom som helt svart.)Kan ju bero på att jag även målat en sådan version av honom också på en av min tavlor.Jag förstår att du ej kan lova att kika in på mitt spökhus("believer" som alias.)där jag har en av mina målningar.Jag undrar dock vad jag har för anknytning till denne med svart huva,gråsvart ansikte och intesiva,nästintill ljusa kattögon?Han började jag se i drömmar för ca.15 år sedan,sen hela tiden i mitt inre,nu tydligare än någonsin,VEM kan han vara och jag tycker dessutom om han,tycker mig att han är så bekant..känner inget obehag,trots utseendet.Jag brukar ibland möta honom på en plats i mitt inre,då ser jag svarta karga berg och en mörkblå himmel.KÄNNER du något inför detta?Han finns alltid där ibland närmare än vad jag tror. Inbillar jag mig eller?Han känns ju SÅ verklig! MVH Jenny

Hej Jenny! Kollar dig spökhus och kontaktar dig där! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *