Tidigare liv

Hej! Det är så att jag tror att jag har hittat min familj från ett tidigare liv..är detta möjligt eller är det bara en otrolig serie av sammanträffanden..? Kan jag ha levat i Paris ca. sekelskiftet 1800-1900? Jag tror att jag kanske var gift men inte levde med min man utan med min bror,hans fru, min älskare och vårt barn i ett slags kontnärs/bohem/teaterliv..? Det är det liv som kommer fram då vi sätter ihop våra upplevelser. Det finns för många underliga sammanträffanden för att räkna upp här, men det är rent ut nästan skrämmande! I det här livet är det jag själv (23år och sömmerska, spec. teaterkostymer), min man (25år och webdesigner + konstnär), vår son (2år), min väninna (20år och skådespelerska) och hennes sambo (21år och bohem). Vi har alla en väldigt fri livssyn och djupt filosoferand tankesätt. Kan det vara så att vi har haft det livet..? och i så fall, vem var vi och varför är vi så starkt påverkade av det ännu i dethär livet?

Hej! Det jag får fram är häftigt och inte något som jag får ta del av varje dag! Ni har levt tillsammans som du säger och det är sig ganska likt idag som då! Ni var teaterfolk, musiker, konstnärer … Häftigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *