Tidigare liv?

Jag heter Niklas, är 24 år.Min passion i livet är företagande konst och mina vänner. Är rädd för att åsamka andra olycka. Jag har två yngre bröder. Jag undrar om du kan se vad jag levt för tidigare liv och när jag levt? Hoppas infon om mig räcker. Mvh Niklas

Hej Niklas! Får genast upp "Soldier Blue" vilket leder mig till USA, indianer och soldater. Du var soldat som krigade mot indianer men det som hände var att du deserterade, bytte namn och lyckades komma undan i ditt hela liv. Du drev handelsbod med frun, fick barn och dog av ålderdom i ditt hem men innan du gick bort avslöjade du ditt förflutna och det ska finnas- har funnits en gravsten med ditt riktiga namn och ditt tagna namn samt något om ditt inre krig och skuldkänslor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *