Tidigare liv?

Jag har funderat på det här med tidigare liv till och från många år. När Nordmans låt, I lågornas Sken, kom blev jag väldigt påverkad. Jag kan riktigt känna flickans skräck när hon bränns på bål, den fruktansvärda smärtan, känna röklukten och höra folket runt omkring mumlar. Jag har alltid sedan jag var barn varit livrädd för eld, har en väldig respekt för ljus och skulle aldrig drömma om att starta en brasa utomhus om jag inte hade kontroll. Kan jag varit "häxa" i tidigare liv tro? Tack på förhand/Jeanette

Hej Jeanette! Du har blivit bränd men det känns mer som om du blev innebränd i ett hus odyl. Du har däremot sett kvinnor och män brännas och du har stått många av dem nära och du har känt deras smärta och ångest. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *