tidigare liv..

Hej Jag heter Jermond och jag är ny härinne. Jag undrar om du kan se vad jag varit i mitt ,mina tidaigare liv? Jag berättar lite om mig själv… Jag tycker att småkryp o spindlar mm är fruktansvärt obehagliga… Jag har en stooor kärlek till motorfordon. Jag älskar när det händer saker hela tiden..är sällan stilla.Jobbar mycket.. Hoppas du kan få ut något. EN fråga till… jag är sambo med en tjej ,Jenny och jag undrar om jag kommer att vara med henne eller om du ser någon annan på vägen inom en tid? ´Kommer vi få ett barn i så fall…har tre redan. Tack så länge MVH Jermond

Hej Jermond! Ditt tekniska intresse har alltid följt dig genom liven du levt och jag får fram en bild som jag tror är 1700-talets slut- får in Marie Antoniette- och jag ser dig med speldosor, tidur mm mm. Det känns som om det är Jenny du ska leva resten av ditt liv med och jag kan ana ett barn till men jag är lite osäker då det är suddigt. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.