Tidigare liv

Hej 🙂 jag är en tjej på 15 år som undrar som jag haft ett tidigare liv. jag har vart väldigt blyg när jag var mindre som jag nu tränat upp och kan nästan prata med vem som helst. jag älskar att fota och uppleva nya platser. ett ställe jag skulle vilja åka till är Rom som jag velat länge. jag är en tjej som många känner till i denna stad men man känner nog till dom flesta i denna stad. är även inne väldigt i detta med övernaturliga, jag kan va rädd om jag är skälv men gillar att prata med en tjej i min klass om detta:) tack för förhand:)

Hej! Du fotar i detta liv då du målat i förra liv. Ser stillsamma liv troligtvis som prästfru eller dotter till präst. Rom drar dig till sig då du suttit på cirkus i Rom och sett gladiatorer slåss mot varandra och djur. Du har en bra vän i tjejen så fortsätt prata och studera½

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *