Tidigare liv!

Sa ju att jag skulle få dille på detta 😉 kom och tänka på en grej jag och min kompis gjorde för kanske ett halvår sen. Hon hade någon slags bok, som hjälpte en att kunna se saker från sitt förra liv. Vi försökte att göra det på varandra, det var som någon slags hypnos. jag vet inte om det funkade på riktigt, eller om det bara var jag som fantiserade vilt. det jag såg var att jag var en pojke, runt tio år. jag bodde i afrika eller något sånt, det var fattigt och det var i något annat land i alla fall. Jag bodde med min syster och min pappa. Men jag dog redan i tidig ålder, när jag var tio år alltså. Blev påkörd av en lastbil. Det var riktigt läskigt, och det känns verkligen som att det hänt. Jag är född 1994, och jag föddes riktigt, riktigt sjuk. det kanske har med saken att göra, att jag dog så hemskt och när jag föddes i mitt nya liv så var de skadorna liksom från min död, om du fattar? jag vet inte, jag kanske bara fantiserar. Men jag undrar om något av detta kan vara sant?

Hej! Att du föddes svårt sjuk i detta livet har inget med ditt tidigare liv att göra. Detta i ditt nuvarande liv är något som din själ "bestämde " sig för innan den återföddes och du får se det som erfarenheter du behöver. Din resa genom hypnos var bilder från ett annat liv men vissa delar tillhörde inte det livet så att säga. Du blev inte överkörd men din sjukdom gjorde att du hallucinerade om att du blev nedtrampad av en elefant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *