Tidigare liv

Hej! Tack så jättemycket för dina svar! Det känns som att det stämmer bra. Några frågor till, om du har tid. Jag har en stark koppling till djur, har jag tagit hand om djur i tidigae liv? Jag kan inte prata med djur, men jag förstår dom, lie konstigt kanske. Vet du vart jag har levt tidigare? Som man eller kvinna? haft barn? Och snälla, hälsa Lars att jag saknar honom! Har han nåt råd, som han kan ge till mig, angående min mor? Träffar han mina djur avlidna djur? Tack igen! Kram Jessica P.s Katten Roger Moore är nog för osäker för människor. Men jag jobbar på; med honom ett lite tag till.

Hej! Du har en speciell dragning till djur och tvärtom och det känns som om du alltid har levt med djuren. Ser enkla liv med barn och familj och barn,inget jättespännande alltså. Din gåva i att prata med djur är något du kan och bör- Lars säger detta- gå vidare med och utveckla. Det finns kurser på distans vad gäller djurkommunikation och det är bara till att börja! Dina djur finns runt Lars, han är omsvärmad känns det som!:) Vad gäller din mor så har jag lite svårt att förmedla det här men kan du skriva till min mail så kan jag kanske hjälpa dig vidare. Kram! Ps. Ge honom lite tid och hade jag kunnat så hade jag tagit honom med en gång! Vi hade nog funnit varandra men vem vet!? Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *