tidigare liv

Hej Jag undrar om du kan se något om mina tidigare liv. Lite om mig: Jag är 24 år och utbildar mig till lärare. Jag älskar djur och natur, skulle inte kunna bo i en stad. Är nog lite av en drömmare, kanske för mycket ibland. Jag har en känsla som jag haft sedan jag var liten om ett av mina tidigare liv, men vet inte om det stämmer.

Hej! Du har alltid varit romantiskt inställd till livet och kärleken! Du har levt bla på 1700-talets början, övre samhällsklassen, gick ofta på opera, teater osv och detta för att den romantik du fann här kunde du inte finna i ditt äktenskap som var uppgjort. Ni var lika gamla och mycket unga när ni gifte er. Ni fick de barn som förväntades av er men din man levde ett ganska utsvävande liv med sprit, kvinnor, spel osv osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *