tidigare liv

Hej jag är en kvinna på 51 år som undrar vad jag varit i mitt tidigare liv. när jag var liten flyttade vi ofta. jag är en lugn person men blir ibland irriterad. Jag har en son på 28 år och en dotter på 15 år och jag är gift. Jag har 5 syskon bl.a en tvillingsyster. På den tiden jag var liten var ofta min mamma lite sträng men pappa var väldigt snäll. Man kände sig lite utanför ibland pga så många syskon så man kände sig lite glömd ibland. Hoppas du fått tillräckligt med fakta. Mvh Ann-Marie.

Hej Ann-Marie! Här har vi en adelsdam!:) Du levde i Frankrike och du levde i det franska hovet, känns som under Elisabeths tid då hon reagerade i England. Du var alltid omgiven av kammarjungfruar, påklädeskor, vakter..listan kan göras lång och du var alltid i centrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *