tidigare liv?

Hej Jag heter Barbro Solberg och jag skall berätta lite om mig själv så duhar lite att gå på om mitt tidigare liv? Jag är pensionerad hårfrisörska.Älskar och har alltid älskat att dansa. Har alltid tyckt om typ cowboykläder.. moccajackor med fransar..mm . Älskar att vara på sjön.Jag har alltid varit orädd för saker och ting kanske pga min tuffa barndom. Jag är gift med en man som är 8 år yngre än mig sen 33 år tillbaka. Jag är mycket intresserad av det paranormala.Kan du se något om mitt,mina tidigare liv? När,var och hur jag levde.Tacksam för allt du kan få fram…kram Barbro

Hej Barbro! Du är en stark kvinna och detta kommer bla från ett av dina liv som indian. Du var stark redan då och det var oftast du som ledde kvinnorna i arbete men du fanns där för dem i sorg och glädje. Du levde ett lugnt och rikt liv med dina vänner och du gick vidare innan din och andra stammar blev förflyttade till reservat. Du var stark i detta liv och detta följer dig genom dina tidigare liv men det är ditt liv som indian som känns och syns starkast. Gott nytt år! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *