Tidigare relation till min äldste son

Jag har de senaste månaderna funderat på vilken/vilka relationer jag och min äldste son har haft i tidigare liv. Våra energier känns så starka i förhållande till varandra. Jämför jag med min man och mina andra två söner så är det helt annorlunda. Jag har samma band och gemenskap med allihop. Är det för att han är viljestark, äldst och på så sätt banar väg för de yngre syskonen eller för att jag har med honom från en tidigare trasslig relation som jag upplever detta eller vad kan du se? Mycket tacksam för svar

Hej Cecilia! Din älste son har i flera liv spelat en viktig roll i ditt liv fast i olika förhållandekonstellationer. Ett framträdande liv från 1830talet är när han var din äldre bror och du var ung syster. Pga fattigdom och att era föräldrar dog i sjukdom(någon slags lungsjuka) fick han eller,tog han frivilligt hand om dig och tiggde ihop pengar eller stal,för att ni skulle överleva. Tyvärr blev ingen av er gamla pga sjukdom,matbrist,svält och att ni frös. Då var hans namn Jonatan och ditt namn Elina. Tyvärr får jag inte sockennamn eller efternamn. Men ni tillhörde de fattiga i samhället. Och ni bodde i sverige i dalatrakterna. I det flesta liv eller snarare de liv jag kan uppfatta har eran relation oftast handlat om att han tar hand om dig och är den ansvarige för ditt mående och eran överlevnad. I detta liv behöver han ,liksom du lära er att förlita på den nya konstellationen dvs att du är hans mor och ska "ta hand om honom" inte tvärtom. Det finns en risk att föregående tema i tidigare fortsätter där han är sk "omhändertagande gentemot dig" trots att du är föräldern. Jag tror du förstår vad jag menar. Visst ska han lära sig att ta ansvar för att klara av vuxenrollen men även om era band är väldigt starka pga det ni tillsammans upplevt både i detta liv och i tidigare så behöver ni ge varandra andrum och du behöver vara tydlig i din roll som mamma. Han behöver i detta liv inte ta hand om dig. Genom att tänka på detta kommer ni båda att växa som människor. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *