Trött och uppgiven

Hej Känns som allt är emot mig just nu. Vissa missförstår allt man säger och när man försöker förklara så lyssnar de inte. Jag blir trött och uppgiven för det är inte roligt att känna att någon går runt och pratar en massa om en som inte är sant och jag kan inte se vad jag har gjort för fel. Jag är inte en person som tassar på tå för folk utan jag säger ofta rakt ut vad det är jag vill ha sagt. Jag är en känslosam människa så kanske jag har svårt att bara släppa och acceptera hur läget är och gå vidare. Jag har försökt ta kontakt med denna person men får inget gensvar alls, visar klart o tydligt att personen inte vill prata med mig. Det har hänt flera incidenter med samma person och den här människan är oerhört långsint och tvär. Jag har nog redan bestämt mig för att släppa den här personen och inse att jag gjort vad jag kunnat. Jag orkar inte lägga mer energi på detta längre. Kan du se om detta lugnar ner sig eller om det kommer att bli värre framöver, har en känsla av att personen ruvar på någon hämnd av något slag. Tack för bra svar på tidigare frågor. Ha en bra dag : )

Hej! Det ser inte ut som någon hämdaktion mot dig och det skulle vara för barnsligt måste jag säga. Det kommer att lugna ner sig men då gäller det att du sätter stopp för detta genom att inte höra av dig till personen ifråga. Som du själv säger så slösar du bort enormt massa energi på någon som inte vill eller bryr sig mer än om sig själv. Vänd denna person ryggen- inte på ett elakt sätt men på ett sätt som gör att du kan gå vidare. Era vägar korsas längre fram i livet men inte just nu. Gå vidare och var stolt över vem du är! Ändra dig inte och låt inte detta bli något som följer med dig på din ljusa väg framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *