Underliga drömmar osv

Hej! För ett tag sen, så drömde jag en konstig dröm.. Alltså den var inte konstig så men, det är inte själva drömmen som var konstig.. För både i drömmen och i "verkligheten" så hörde jag att en katt jamade jätte högt. Först så tänkte jag att det var min katt som jamade så, men så kom jag på att han var ute, och han kunde ju inte sitta "i fönstret"(om du fattar vad jag menar med; sitta "i fönstret"). För att mitt rum ligger på andra våningen, och det är omöjligt att komma upp till mitt fönster. Och nu kommer min fråga; Vad var det för något eller var det min katt ändå som jamade så jamade så högt?? Kram:)

Hej! Det var en katt som jamade men det var inte din katt det var ett eko från en katt som bott där du bor idag, eller runt omkring. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *