Ut ur kroppen upplevelse

Hej jag tror jag ibland lämnar min kropp under sömnen. Jag tycker att detta är påfrestande och lite otäckt. Kan jag stoppa dessa "resor" på något sätt? Eller är det bra att låta de ske? sedan undrar jag vilket område jag bör leta efter arbete för att ha störst chans att lyckas få ett? Var bör jag söka efter min blivande man? Eller kommer han snart att finna mig?

Hej! Du är en resande och detta kan du sätta stopp för men det innebär lite tålamod från din sida. Säg till dig själv att inte vandra om natten, gör detta innan du lägger dig. Du kommer att vandra men med tiden kommer du att lära dig stanna kvar där du är. Jag ser vård runt dig vad gäller barn, ungdomar och äldre möjligen på någon ungdomsgård odyl. Din man kommer om han inte kommit än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *