Vad är det i min kusins lägenhet?

Jo, jag blev så glad då jag frågade tidigare om en farbror på jobbet så jag vill våga fråga en sak till. Min kusin hyr en lägenhet i ett äldre hus i Orsa där vi bor. När jag är där, eller när hon är ensam med för den delen så kan hundarna (vi har båda hundar) ligga och titta fram och tillbaka över rummen, dom tittar sådär långsamt som om dom följer någon som går fram och tillbaka. Speciellt i hennes sovrum där det finns en fin öppen spis, eller vad man ska kalla det. Finns det något/någon där? Tack för att ni kämpar på med det här och hjälper folk, det är jättebra 😀 /Mitti

Hej Mitti! Tyvärr kan jag inte besvara den frågan eftersom jag inte kan länka till din kusin via dig då denna fråga gäller en annan person och dennes lägenhet. Det bästa hade varit om hon själv ställer frågan då det är hon som bor på platsen! Hon får gärna skriva och fråga ifall hon undrar över samma sak. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *