Vad finns här och hur ser framtiden ut?

Oj en kompis skickade in en fråga och fick svar som stämde tydligen och tänkte prova jag med. Jag har bokstavligen tusen frågor men börjar med några av dom viktigaste. Vet knappt om jag börjar bli galen eller inte vad gäller oavsett var jag bor så spökar det, låter osv o jag ser, hör o kan tala med andar, ändå undrar jag ibland om det e dröm eller verklighet, vet ibland inte ens själv. Har fått bekräftat min mediala förmåga av fler medium. Har även detta med astral resor eller vad det kallas o ibgland känner jag en manlig närvaro som kan va närgången o massa andra skumma saker ibland blir man rädd ibland ångest ett tag efter ibland lugn o andra gånger får man konstiga känslor o känns som det inte e ens egna och mitt humör kan pendla så mycke.Man upplever jätte mycke saker olika gånger beroendes på hur man själv mår och när man e som mest mottaglig, känner onda o snälla närvaron. Nu undrar jag följande: 1. Vilka/vem finns i detta hus som stör oss och vad vill dom? 2. hur många närvaron finns det? 3. Hur ser det ut i framtiden va gäller mina barn och deras hemkomst? 4. Mamma har vart sjuk en längre tid hur kommer det går för henne samt va ska hon ändra på för o må bättre? *jätte orolig för henne* 5. Hur ser det ut med min framtid med maken? Ja jag förstår kanske om jag inte får svar på dessa frågor men tänkte i alla fall försöka. Är mer orolig att e jag galen mellan varven. Sen en fråga om när jag sover eller tror jag sover men inte ens vet o man vaknar om o om igen från en dröm som bara fortsätter o man till slut inte ens vet om man e vaken eller sover vad är det för nått? det kan bli så ibland över 7 ggr i omgångar o vara jättejobbigt jag kan styra drömmar osv men jag verkar aldrig kunna vakna ur just dom som gör mig orolig, trött, o jag blir helt slut när jag väl vaknat. Hoppas du kan svara på mina frågor TACK I FÖRHAND.

Hej! Ska försöka svara på dina frågor så gott jag kan! 1: Det är ett antal som finns hos er alla stör inte er medvetet då de lever i sin egen tidsålder. Det finns speciellt en man som finna hos er som kan kännas störande. Han känns som en släkting på en avlägsen gren till din sambo. Mannen vill säga något till honom/er och han kan inte gå förrän det är gjort så det är egentligen upp till dig att ta fram din mediala sida för att samtala med mannen- en mellanhand helt enkelt. Svårt att säga exakt antal då det varierar då ni tycks ha en korsväg i er bostad och jag tror det ligger i köket. Det blir ett slut på barnens väg och de kommer till dig för att stanna och det vill jag ha innan året är slut. Vad gäller din mamma kan jag inget se då det har med sjukdom att göra men du kan ju skicka healing och energi till henne för att få bort er oro. Det ser trassligt ut vad gäller din sambo och dig men det reder ut sig nu under våren/sommaren. Innan du somnar be en aftonbön och be Himlen och änglarna om beskydd och säg att du vill inte ha dessa drömmar mer. Var bestämd. Det kan ta några dagar innan du finner rytmen i dina drömmar men lugnet kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *