Vad hände?

Hej! Den 19:e dec 2009 var en jobbig dag i mitt liv då jag inte höll på att klara livet i behåll. Jag gick igenom ett akut kejsarsnitt pga blödningar, och sen ytterligare en operation efter det pga blödningar som startat pga av att min kropp inte orkade. Min läkare sa att det var tur att jag var så pass ung och frisk, annars hade jag nog inte klarat mig. Min pappa dog för ett år sedan i jan 2009. Jag undrar om han fanns vid min sida under denna dag och hade ett finger med i spelet eller någon annan? Själv tycker jag att det är helt ofattbart ibland att jag faktiskt klarade mig.

Hej! Det var inte din tid att gå över till andra sidan och din far fanns med dig hela tiden och vakade över dig. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *