Vad händer?

Genom åren har jag upplevt vissa saker men just nu har jag kommit till en period då det påverkar mig negativt. På nu tre nätter har jag inte fått mer sömn än sammanlagt 5 timmar. Här i min lägenhet är det som värst. Toalettens lampor flimrar väldigt ofta, trots att dom är bytta X antal gånger. Väldigt ofta är också någon utav dessa tre lampor trasig. Ofta får jag känslan när jag närmar mig toan att jag inte ska vara där, och återgår till det jag gjorde utan att ha uträtt mina behov pg rädsla. Vardagsrummet vill jag inte ens kolla in i oavsett ljus/mörker, och sätter ogärna min fot där överhuvudtaget. Sitter jag på kontoret har jag haft känslan flera gånger utav att någon iaktar mig utifrån hallen, har även tyckts skymta något där. Har även nu två gånger på en kortare period vaknat upp utan att kunnat röra mig eller prata, samtidigt som det känt som om något tynger ner mig. Senast jag var hos min pojkvän ensam kollade jag mig i spegeln efter att jag hade duschat och hade en svart ring runt varje öga, spegeln är dubbeldelad och flyttade jag mig till den andre delen försvann det. Vad är det som händer? Jag klarar knappt utav att vara hemma längre, eller själv överhuvudtaget.. Kram!

Hej! Det känns som om du ses som en inkräktare av någon som levt där innan och det känns som en ung man. Det du kan göra är att rena ditt hem och lägga ett skydd. Skriv till min mail så ska jag skicka dig ett dokument till dig där du får vägledning om att lägga skydd. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *