Vad har jag sett på torpet?

Hejsan. För några års sedan såg jag i min Farfars gamla torp som jag bor i ibland en man som står i köket och kollar på mig med en arg blick. Runt denna man så är det som ett ljus, ungefär som att man skulle lysa bakom någon med en ficklampa när det är mörkt. Har funderat och funderat och drömt om den man. Vad är det jag har sett? Mvh Ronn

Hej Ronn! Den mannen "bor" på torpet och är bunden till platsen. Jag vet inte om han bott just i det torpet långt långt tillbaka eller i en likvärdig hydda/stuga/torp på platsen innan din farfars torp. Han har iallfall varit där mycket lång tid och vägrar gå till andra sidan för att få ro. Ljuset du sett är närheten till andra sidan alltså han står framför den väg som strålar av ljus om visar vägen dit. Han vill inte släppa taget eller ta steget över. Och han kommer vara kvar tills någon "hjälper" honom över och förklarar för honom vad som hänt. Antingen tar du dit ett medium eller så tar du mod till dig nästa gång du stöter på honom och säjer högt med en bibel i handen: "Jag har sett din närvaro och överlämnar dig nu till Den Högste Rätmätige Skapargudens Heliga LjusÄnglar att föra dig till andra sidan.Må Så Ske!" Eftersom han nu visar sig för dig så kan det vara det han vill ha hjälp med även om han inte förstår det själv och enbart ser bister ut. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *