Vad har jag varit??

Hej o god fortsättning på det nya året. Det är en sak som jag har funderat på många många gånger o det är varför jag känner så starkt för indianer o de gamla egyptierna om det är så att det är något jag har upplevt i ett tidigare liv kanske rent av levt o varit en del av dem o om det i så fall kan vara därför jag är så intresserad av arkeologi. Nyfiken o tacksam för svar. Kram Annelie 🙂

Hej Annelie! Vad gäller indianer så har du levt ett liv som squaw men din stam blev fördriven till ett reservat och du dog ganska ung av sjukdom bla. Vad gäller Egypten vill jag få det till att du varit med och grävt fram gravar och detta i början av 1900-talet. Du var en ovanlig kvinna i en mansvärld men du gav dig inte! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *