Vad kan det vara?

Jag har hört knackningar på min vägg och två män mumla från mina föräldras rum mitt i natten. Jag har sett en man eller något stått utan för våran dörr, men när jag öppnade var han inte där längre. Och jag har hört fotsteg på trappan med. Jag vet inte vad det kan vara, men mina föräldrar har sagt att det var en kille som bodde med sina föräldrar här på våran tomt innan vi renovera om det. Att han hade hoppat från en bro eftersom hans flickvän hade gjort slut med han. Men jag vet inte om det stämmer, för jag hittar inget om det på google?

Hej Angelica! Jag tror inte du kan hitta svaret på google i detta fall därför att berättelsen tystades ner av släktingar och anhöriga. Jag har funderat en stund och länkat till huset och får ett svar jag själv inte riktigt vet hur jag ska tyda eller tolka fullt ut. Berättelsen dina föräldrar hört stämmer delvis men inte helt. Det fanns även andra orsaker till att den här unga killen tog sitt liv och det berodde inte enbart på att hans flickvän gjort slut. Jag får berättat för mig att denna unga man var väldigt känslosam och inte mådde bra psykiskt,vilket hans föräldrar var medveten om. Att flcikvännen sedan inte orkade med att hatera att han inte mådde bra(då hon trodde att det berodde på henne)fick henne att tillfälligt lämna honom. Det var inte ett defenitivt avsked men tillräckligt för att det skulle bli "droppen över bägaren" och utan att egentligen vilja eller tänktigenom saken tillräckligt ställde han sig vid bron för att "tänka". Vad som där egentligen hände är tvetydigt.Men jag uppfattar det som om att han faktiskt halkade och föll(han hade aldrig tänkt hoppa). När han väl faktiskt insåg att han var död kände han sådan skuld pga av att han"tänkt tanken på självmord" att han dömt sig själv, att han inte är värd att gå vidare till andra sidan. Han bär både skuld,känsla av värdelöshet och sorg och är kvar i sitt tillstånd av "psykisk ohälsa" även som ande. Han rör sig mer "utanför"/tomten/gården? och kan även vara i en slags "källare"/uthus?.Jag får ej tydliga svar där.Får även sagt att han gått i en trapp,ner. Inne i huset finns spår av två energier som inte vill framträda. Jag uppfattar att det är två män,som du själv tror. Men vilka dessa är får jag ingen fullständig information om. Jag uppfattar dem som bröder i ungefär samma ålder 35-40år. Vad de gör i huset och vilken relation de har till den unge killen förstår jag inte heller.Men jag kan känna att den unga killen är rädd för dem och undviker dem då han verkar tro att de "jagar honom". Detta kan vara en inbillning han har pga sin ohälsa. Känner du till om det bott några bröder i huset? Upplever inte dina föräldrar fenomen eller är det bara du?Jag får intrycket av att de mera "tar det med ro" och att du är den som är orolig och störs av detta och även tar på dig bla den unga mannens känslor. Det finns inga enkla tips men ett råd jag kan ge dig att försöka, om du orkar vara modig en stund är (det här kommer kanske låta jättekonstigt) att göra ett försök att hjälpa den unge killen till andra sidan. Jag får ett förlag på vad som faktiskt kan fungera för honom. Välj ut en plats på utsidan där du bor,i trädgården,en lugn avskild plats där du sätter en liten sten,en blomma och tänder ett ljus. Sedan kan du dra till dig denna unge man genom att tänka på honom (jag kan tyvärr inte uppfatta hans namn). Se denna plats som en helig plats,en viloplats för honom. Be "Fader vår" för att sedan säja tex: "Jag vänder mig till dig Allsmäktiga Gud av Ljus och villkorslös Kärlek,sänd din rätmätiga Heliga ängel Rafael att visa denna vilsna unga man hans viloplats.Öppna här en väg till andra sidan.Låt dina Heliga Ljusänglar med Rafael som anförare omsluta honom i villkorslös kärlek och upplösa denna andes negativa tankar i Helig Andes vita ljus.Visa honom hem.Det är min innersta önskan här och nu.Amen" Finns denna ande i närheten av dig och du lyckas få honom till platsen kommer han att få hjälp. Har du bara mod att göra denna handling och överlåta ansvaret till änglar och be om hjälp kommer du få hjälp!Det om något är jag övertygad om! Dessvärre kan jag inte ge råd om de andra två bröderna då jag inte kan få dem att framträda.Men det kan också vara bättre att ta en sak i taget OCH det kan faktikst visa sig att det lugnar ner sig betydligt när denne unge man väl är borta. Fundera på det jag skrivit! Jag har bett Heliga Ljusänglar finnas till din hjälp, den stunden du känner dig redo.Vill du inte göra det ensam kan du göra det med en nära vän,eller familjen. Du har så mycket medkänsla och kärlek inom dig så detta kommer du klara av,bara du vågar vara lite modig för en stund! Du får gärna återkomma och berätta hur det går eller hur du väljer att göra/inte göra!Det här klarar du! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *