Vad och/eller vem är det här??

Hej! Lisa heter jag, jag bor i en tvåa med min 4 åriga son. Jag skriver till dig pga ett antal skumma händelser hemma. Några saker som hänt är bl.a. att stereon höjer sig själv ibland, gardiner som blåser upp fast alla fönster och dörrar är stängda, balkongdörren har öppnat sig själv och även ett fönster som tidigare inte gått att öppna. En av sonens dockor har rört på sina armar, har känt att någon har dragit mig i håret fast ingen varit i närheten, har även känt ett hårdhänt petande på ryggen, och det senaste som hände bara några dagar sen, att det har slagits och skakats våldsamt i köksskåpluckorna. Vill gärna veta vad det här är frågan om..! Mycket tacksam för svar då det här har pågått i flera år och börjar bli ganska psykiskt påfrestande. Tack på förhand! Mvh Lisa

Hej Lisa! Det du behöver göra är att rena ditt hem! Skriv till min mail och jag ska försöka hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *