vad ska jag göra

Hej! Fick reda på för 3 dagar sedan att jag är med barn…har redan 3 barn och var överens med min sambo om att vi inte skall ha fler barn och om det mot all förmodan skulle hända att jag blir gravid, så skulle det bli abort. Ve att jag inte kan rådfråga dig om sådant här egentligen, men jag är så kluven…känns så sorgligt på ngt sätt att ta bort barnet, samtidigt så räcker det med 3 barn och jag vill hinna med dom också…men så tänker jag ibland…det kanske var meningen…sen så har det varit upp och ner i vårat förhållande också…vet inte vad jag ska ta mig till och jag har ju inte så lång betänketid heller… Kram

Hej! Att ta ett sådant beslut är inte lätt men har du någon du kan prata med om detta? Det är ditt beslut men åxo ett avgörande för framtiden men inget lätt beslut. Att göra abort är ett alternativ men frågan är om du klarar av detta beslut då det kan få skuldkänslor mm som följd. Jag vet inte hur jag ska råda dig mer än att prata med en kurator om detta. Tar du beslutet om abort är det viktigt att du har någon att prata med efteråt! Jag finns här om du behöver och du kan skriva till min mail om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *