Vad ska jag göra med mitt alrune smycke?

Hej . Jag har sedan flera år ägt ett halssmycke i form av en alruna. Saken är den att något/någon har besatt sig i denna. Man känner väldigt tydligt en form av tryck på bröstet och andningssvårigeter när man bara håller den i handen och jag klarar absolut inte längre att ha den om halsen. Man känner väldigt tydligt en ilska. Min mamma som är är känslig för energier slängde iväg den när hon fick den i sin hand och hon är aldrig rädd för något sådant. Jag bad min syster om hjälp och hon beslöt att vi skulle gräva ner den i jorden ett dygn. Detta gjorde vi under natten och i bön. Dagen därpå tog vi upp den men man kunde tydligt känna energin satt kvar dock mycket svagare. Nu ligger den i en blomkruka utomhus. Vad ska jag göra åt detta? Halssmycket betyder väldigt mycket för mig men jag vågar inte ha den på mig som det är nu vilket jag absolut vill kunna. Det är en "ilsken" energi känns manlig och inte vänlig någonstans. m v h js

Hej! Det är en del oklarheter kring din siutvation med smycket.Jag förstår att den har ett affektionsvärde för dig och jag får känslan av att det är en gåva.En gåva till dig själv från dig själv som fungerande skydd eller gåva från någon annan till dig-oklart för mig. På något sett finns det en person i din närhet som är svartsjuk.Över en bruten relation?förhållande?vänskapsrelation?det som i början var lagt i smycket genom tanke för att skydda dig har nu vänts emot dig pga denna svartsjuka.Denna person vet att du brukar bära smycket.Antingen pratar du med denna person – om du kan komma på vem det är och reder upp saken.Annars kommer du inte kunna bära smycket . Sådant här är jättetråkigt.Jag har själv blivit tvungen att göra av med smycken och gåvor för att de får motsatt effekt än från början tänkt. Om gåvan var till dig själv-Du kan pröva med att lägga den i en lerkruka med blandningen jord/havssalt i 3 månader i solljus inomhus/utomhus.Be en bön om rening och att det som är i den ska åter till avsändaren fast INTE tillbaka sänt i ilska utan låt negativiteten omslutas av vilkorslöskärlek.(skicka tillbaka till avsändaren) sen i bön omsluter du i tanken hela krukan i villkorslös kärlek(INTE hämd för då blir det aldrig slut på eländet) Har inte detta fungerat ja då kvarstår det tråkiga.Begrav smycket för att aldrig gräva upp det igen.Hoppas det löser sig för dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *