Vad vill hon mig? Vem är hon?

Jag har aldrig riktigt trott på spöken men en sak som hände för några dagar sen har fått mig att ändra uppfattning. Jag var ensam hemma och skulle gå och hämta ett glas mjölk. Plötsligt när jag kommer tillbaka så ligger ett halsband som jag hade i mitt smyckesskrin på golvet. Sen hör jag en svag röst. Jag kunde inte uppfatta orden men det lät som en ung kvinnoröst. Sen idag tittade jag på ghost whisperer och då började jag tänka på händelsen. Sen när jag gick på toa (hehe) försökte jag intala mig att allt bara är inbillningar då plötsligt ser jag som något ansikte framför mig. En tjej (ca. 16?) med långt brunt hår och ett stort sår över ansiktet. Sen försvann hon. Kan du förklara vad hon vill mig och vem hon är?

Hej! Hon vill klart prata med dig och detta gör du lättast själv. Skriv till min mail och du ska få hjälp med kontakten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *