Vad vill mannen?

Hej! För 2 kvällar sedan såg jag en man som stod framför tv, jag vände mig om för att titta ut genom fönstret bakom mig och då var han där, jag reste mig gick ut i köket då jag vände mig om hade han förflyttat sig till soffan. Känslan jag fick var inte trevlig. Även hunden reagerar som om någon drar honom i svansen och vill inte passera samma område igen. Vem är han? Vad vill han? Tacksam för svar då jag inte känner mig välkommen i mitt eget hus./ Tina

Hej Tina! Det känns som om någon du har fått med dig hem utifrån och han är en arg personlighet. Be honom lämna dig då det är ditt hus och han ska låta bli hunden! Du får vara vänlig men bestämd och visa att det är du som bestämmer och inte han!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *