Vaknar vid ett visst klockslag.

Hejsan! Jag är väldigt nyfiken på en grej. Jag har vaknat varje morgon runt klockan nio, varje dag i säkert 3 veckor. I alla fall de dagarna då jag inte satt alarmet på tidigare än så. I alla fall, jag vaknar alltid vid den tiden. Jag kan oftast somna om efteråt. Jag är en sån som alltid har kunnat sova till elvatiden eller till och med ännu längre än så, men nu har jag vaknat klockan nio på varje sovmorgon jag haft i 3 veckor. Och min fråga är: har detta och göra med någonting andligt? eller är det bara något som min kropp typ "ställt sig in på" av någon konstig anledning? tack!

Hej! Jag är urkass på numerologi men du kan hitta mer info om detta ute på webben. Nr 9 är ditt ödesnummer så kolla upp vad det innebär för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.