Var det min vän?

Hejsan o god fortsättning på julen. Måste bara få fråga dig om det var min vän som besökte mitt ex o om du möjligen kan tala om vad han ville. Söndagen den 20:e så satt en vit duva på altanräcket uppe i huset, mitt ex tror att det var våran vän som gick bort den 16:e Dec förra året. Ex:et sa att han ännu inte har haft tid att besöka graven men han frågade ut mig om hur där såg ut o om någon skötte om den. Jag sa att jag hade varit nere ett par dagar tidigare o eftersom han ligger tillsammans med sina föräldrar så kommer hans syster dit ibland i alla fall o se till det. Har många gånger haft den känslan att ex:et har haft besök o jag vet att min kära vän är orolig för mig o säkert besviken på hur ex:et behandlat mig men som jag sagt både till min vän samt ex:et så mår jag bra nu o vill inte ha tillbaka det som varit utan ser framåt nu istället. Det enda jag önskar är att min vän fanns kvar här på jorden för jag saknar honom väldigt väldigt mycket o har svårt att komma över vad det sista var som jag sa till honom men det vet han om 0 jag vet att det var ex:et som ljög o inte min vän men tyvärr så trodde jag på fel person då. Så kan du berätta något om den vita duvan o vännen så är jag mycket tacksam! Kram Annelie

Hej Annelie! Den vita duvan är din vän och du kan prata med din vän oavsett om du gör det högt eller tyst, hemma eller vid graven han hör dig! Din vän har det bra och han finns vid din sida när du behöver honom så tveka inte att prata med honom! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *