Varför blir jag glad av ekorrar?

Jag vet inte om jag är dum eller om det kan vara så… Men varje gång jag ser en Ekorre så får jag liv i mig,. Jag blir så glad så att hela dagen blir helt underbar! Jag blir så fylld av lycka att jag inte kan sluta le. Varför är det så? Känns inte som att det är vidskepligt, när jag inte bestämmer över känslan själv. Tacksam för svar mvh / Therece 🙂

Hej Therece! Jag tycker inte det är konstigt alls. Ekorrar är ju jättegulliga!Pigga och glada. Ibland kan man känna extra starkt för ett speciellt djur. Man kan även uppleva att man blir extra glad och livfull och får energi när man stöter på sitt favorit djur. Det kan vara så att just ekorre är ditt "kraftdjur" (schamanism) eller "totemdjur"(Indianers traditioner). Om du söker under totemdjur/kraftdjur på tex google,kan du hitta sidor som beskriver de olika djuren som finns och lite kring "vad de står för". Du kanske inte har tänkt på att det kan ha den betydelsen. Även ekorrar kan vara kraft/totem djur och ha en viss betydelse för en människa. Hoppas du hittar information.Annars kan du återkomma så har jag några länkar jag kan rekomendera. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *