varför drömmer jag om honom hela tiden!

Hej! Jo, det är så att jag har en vän i samma umgänge som jag har varit lite småförälskad i första gången jag såg honom. Hans leende och beteende charmar mig till max. Men han har aldrig vetat om detta tills nyligen. Jag berättade detta till honom ganska så nyligen, fast på fyllan. Folk tycker att vi är lika varandra i sättet och jag får nästan fjärilar i magen när jag ser honom. Vi har pratat mycket, men när vi är onyktra och jag vet inte vart vi står i dagsläget. Vad känner han för mig, ser han mig som en framtida flickvän eller bara som en vän. Det kommer i omgångar då jag knappt kan sluta tänka på honom och ibland tänker jag inte på honom över huvudtaget. Vi bor för tillfället inte i samma stad. Men, jag drömmer om honom nästan var och varannan dag. Varför gör jag det? Har jag så starka känslor för honom att jag drömmer om honom hela tiden? Det är jätte jobbigt att drömma om honom hela tiden och veta att jag inte har honom vid min sida när jag vaknar upp på morgonen. Ibland drömmer jag att båda flörtar med varandra, ibland drömmer jag att han visar jätte starka känslor för mig, men ibland drömmer jag även att han inte visar några känslor alls för mig, nästan "knuffar" bort flörtandet. Det jag nu vill veta är, som sagt, kännner han något för mig? Kommer vi någonsin bli tillsammans? Ser han mig som en framtida flickvän eller bara som en vän? Tack för en bra hemsida och väntar hoppfullt på det rätta svaret! MVH/Lina

Hej Lina! Det ser ljust ut i framtiden men någon måste ta första steget om något ska hända! Visa att du är intresserad på ett fint och mjukt sätt, inte pushigt så ska du se att det ordnar sig! Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *