Varför får jag inga svar på mina frågor?

Hej, tack för en toppen sida, men jag undrar varför jag inte får svar på mina frågor??? Mvh Maria

Hej Maria! Den här frågan är det ibland fler än du som ställer och jag ska förklara rent praktiskt varför. Som de flesta vid det här laget vet så drivs spökwebben på helt frivilligt basis. Det innebär att ingen av oss ansvariga på något sätt får någon slags inkomst för att driva sidan. Patrik tex står för allt det tekniska och lägger ner MASSOR med tid på att förändra och förbättara spökwebbens sidor och se till att allt fungerar. Detta kräver daglig engaemang från hans sida. Vi har även en "nytilkommen" i spökwebbens crew – Dannii, som använder mycket tid av sin fritid till att "hålla ordning i gastplanket". Det i sin tur kräver också en hel del och görs helt frivilligt. Jag i min tur har ansvar för att besvara frågor som inkommer till frågespalten. I dag finns över 500 obesvarade frågor från olika frågeställare tiden februari-08 till dagens datum som väntar lika ivrigt som du på att få sina svar. Från februari bakåt till 2007 ligger över tusentalet frågor och vissa väntar fortfarande på svar och allt som allt finns över 2000 obesvarade frågor. Det kan vissa gånger kännas övermäktigt att tänka på detta då jag är ensam att besvara frågor och gärna skulle vilja hjälpa alla. Eftersom jag endast kan göra detta på en del av min fritid och resten av min vardag ägna mig åt att försörja mig, som alla andra och umgås med familjen och vänner. Det är därför i praktiken OMÖJLIGT att hinna finnas där för alla som kräver,önskar och vill det. Jag har nu i agusti varit ansvarig för frågespalten i 1 år och om man ändå kikar i frågespalten över antalet frågor som faktskt blivit besvarade under detta år, så kan man rent statisktiskt generellt sett se att det varje vecka läggs ner EN HEL DEL TID på att besvara frågor. Det är flera månader sedan jag passerade 1000strecket för besvarade frågor så jag tycker för min egen del att jag ändå gjort så mycket jag kunnat i mån av tid. Tyvärr blir inte alla frågor besvarade. Det är i verkligeheten omöjligt att klara av som det ser ut idag. Ingen av oss som är ansvariga för olika delar av spökwebben har detta som arbete utan gör helt andra saker för att försörja oss. Vi gör så gott vi kan med vetskapen att vi inte kan tillfredställa alla. Men vi är ändå glada över att ha kunnat hjälpa så många vi ändå kunnat med tanke på tidsbristen/ekonomiska förlusten. Dessutom är det väldigt många som även från frågespalten skickar frågor till mig privat, till min privata mejl och…detta i sin tur tar också tid från den tiden jag skulle kunnat använda till att besvara frågor till frågespalten. Jag får helt enkelt prioritera. Känner man dock att en frågeställning är akut eller JÄTTEVIKTIG kan man göra mig uppmärksam på den igen…och igen. Jag försöker hinna fördela tiden jag har att besvara så många olika frågeställare jag kan. Tyvärr handlar det om tidsbrist och att ingen av oss som ansvarar för spökwebben är "supermännsikor". Rent medialt har jag heller inte intresset att sitta uppkopplad till andevärlden dagligen, timma ut och timma in. Det gläder mig att du ändå uppskattar spökwebbens sidor och jag hoppas att du nu förstår lite mer varför kanske inte just dina frågor blivit besvarade och att vi alla ansvariga på spökwebben gör så gott vi kan! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *