Varför hemma hos mamma?

Hej Evy. Jag har skrivit ett antal frågor för en längre tid sedan, bl.a. om hur det kommer att gå på mitt nya jobbmen också några andra frågor som jag tyvärr inte minns just nu. Men jag minns att det är för mig viktiga ämnen. Så när du har tid, så kan du försöka svara på dem? Och sedan har jag en till fråga: Varför drömmer jag hela tiden att jag är hemma hos min mamma, i deras hus eller utanför. Jag längtar absolut inte tillbaka dit! Men har det hänt något i min barndom som är ouppklarat? Eller är det Djävulen som försöker få mig att vilja tillbaka dit? Jag har själv inga minnesbilder från min barndom som skulle göra huset speciellt…är det något som jag förträngt…? Och varför kan jag inte sova lugnt ensam? Snälla svar på alla mina frågor. Jag kan inte sluta tänka på dem.

Hej! Det är svårt att svara då jag inte vet vilka alla dina frågor är! Vad gäller huset så är det något som har med dig att göra. Det känns som om det finns minnen därifrån som finns i ditt undermedvetna som behöver komma ut men jag kan inte hjälpa dig med det då det måste vara ett proffs som hjälper dig på vägen! Ta kontakt med en kurator odyl som hjälper dig! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *