Varför kan vissa uppleva, och inte andra

Jag skrev för ett par veckor sedan. Men jag har inte fått svar. Ville så gärna veta ha svar på varför vissa personer kan uppleva sina nära och kära som har lämnat detta jordeliv men inte andra. Som då t ex jag. Två mycket nära personer har gott bort i unga dar. Varför vill de inte kontakta mig? Jag är fullt mottaglig. Jag vill så gärna ha ett svar. Maria

Hej Maria! Jag ber om ursäkt men jag vet inte vart din fråga tagit vägen! Raderar bara tomma frågor… Att de du tänker inte hör av sig behöver inte betyda att de inte vill de har annat att göra som gör att de inte kommer fram. De kanske planerar för sina nya liv kanske de är guider till någon/några och detta tar mycket av deras tid. Du är mottaglig det vet jag och du får mycket kontakt om dagarna så mitt råd till dig är att ta emot dem som kommer, ta emot deras budskap osv och de du väntar på kommer när de är redo för det. När det gäller mottaglighet tror jag det beror på personen i fråga- vill de ta emot budskap mm från andra sidan går de kurser eller utvecklar sig själva men vill de inte ta emot budskap osv stänger de ner sig. Detta är bara en teori jag har och jag begär inte att andra ska tro som jag då alla har egna teorier och uppfattningar. Du har din sanning inom dig lyssna på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *