Varför "ser" jag det?

Hej! Har vissa nätter väldiga problem med sömnen, har vaknat flera gånger med att någon kallar på mig eller pratar med mig, jag svarar utan ljud (tänker bara svaren) sen får jag sjukt nog svar men med en annan röst ibland eller för det mesta en mansröst.. min pojkvän märker inget mer än att jag är rädd, min minsta dotter sover i samma rum o vaknar nästan varje natt o är jätteledsen.. senast inatt vaknade hon hoppade av sin säng o skrek "jag vill inte ha honom där" jag sprang in o tände ljuset o försökte lägga henne i sängen igen, men det ar stört omäjligt hon grät hysteriskt o om o om igen sa hon samma sak. Till slut fick hon ligga hos min pojkvän i våran säng då lugnade hon sig.. en del nätter ligger jag med ryggen mot min dotters säng o "ser" en man som går fram o tillbaka bakom min rygg, han ser snäll ut men verkar väldigt bekymmrad över vad vi gör där.. ibland är det en kvinna som står i hörnet vid min dotters sängkant.. hade svårt att sova en natt (detta låter sjukt) så jag gick upp o ställde mig o bakade äppelkaka =) helt plötsligt så ser jag min lilla dotter stå vid köksbordet så jag vänder mig om o ska just säga "men lilla gumman, det är mitt i natten" då inser jag att det inte alls var min dotter o "flickan" stod inte kvar.. jag sprang in i sovrummet o vågade inte gå ut i köket på säkert 10 minuter, men ungnen stod ju på så jag var tvungen… min pojkvän har känt någon rycka i hans väst ungefär som ett litet barn som vill ha uppmärksamhet, min äldsta dotter har sen vi flyttat hit sagt att någon står i hörnet på hennes rum o tittar på henne… Nu blev det väldigt mycket, men hur kommer det sig att jag hör o "ser" detta… jag har till o med börjat fundera på om jag börjar bli galen…

Hej! Av din berättelse att döma, verkar det som om du är väldigt mottaglig! Detta känner och vet andarna i din omgivning. Att du dessutom kommunicerar med dem är ännu ett tecken på detta. I 99% av fallen vill inte andarna något illa, utan kanske hjälpa till. Det är inte heller säkert att andarna vet om att de är döda. Ofta kan bortkomna anhöriga komma tillbaka för att ge vägledning. Fråga dem nästa gång och fråga även vad de vill. Ibland försvinner de då de fått fram sitt budskap. I annat fall kan du vänligt, men bestämt, be dem vända sig om och gå mot ljuset. Uppenbarligen besitter du denna förmåga och därför kan det vara värt ett försök. Att din dotter också märkt av andarna är inte särskilt konstigt. Barn är mer öppensinnade och har lättare att "se" dessa andar. Kanske har hon även ärvt din förmåga? Förstår att du kan känna obehag och rädsla. Det är en naturlig reaktion mot det okända. Försök alltså ta reda på vad de vill och återkom gärna hit igen om hur allt utvecklar sig. Skulle det inte lugna eller lösa sig är kanske det bästa alternativet att kontakta ett medium som har erfarenhet av sånt här. Vi hjälper dig givetvis med detta om du så önskar! / Mvh Kristian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *