Varför vill ibland inte andar framträda?

Hej! Jag undrar över en sak.Du sa att det fanns andar hos mig men de ville inte framträda? Jag undrar beror det på att de vill bara kolla till mig och anser sig att de inte vill prata med dig eftersom det är inget viktigt de vill? E

Hej Elle! Eftersom jag inte är på plats där du bor eller träffar dig öga mot öga använder jag en annan metod som innebär att jag "bjuder in dem antingen i mitt hem eller i mitt mediala rum"(beroende på vad guiden eller andarna föredrar) och detta sker helt frivlligt från deras sida. Ibland vill de helt enkelt inte visa sig eller synas eller träda fram alls och oftast beror de på att de antingen inte riktigt litar på mig eller undrar vad mitt syfte är eller inte tycker frågan är relevant av frågeställaren eller tycker det finns något att säja. I dessa fall kan de faktiskt framträda ett par dagar senare i ett helt annat sammanhang då de fått "syna mig lite" och/eller funderat ett tag. Andar som är på andra sidan brukar oftast vara upptagna med annat och brukar lämna svar via bud tex min guide eller guiden till personen som frågat lämnar över svar antingen till mig eller mina guider(och dessa gånger får jag chansen att se dem/guiderna).(med undantag till seanser för anhöriga andar, där man veckor innan "ger dem en inbjudan" och vad som komma skall) Jordbunda andar eller sk spöken är sällan pigga på att framträda frivilligt utan dem brukar jag få "syna på håll medialt mentalt" eller be någon av mina guider gå och prata med den för att hämta information. Helt annorlunda är det när jag träffar en person öga mot öga eller besöker ett hem för då har jag oftast inte tid att sitta och vänta på att guider eller spöken osv ska ha lusten att visa sig utan då börjar jag med att ge dem en inbjudan att frivilligt visa sig och gör de inte det så ber jag om hjälp och "lyfter fram dem framför mina ögon". Vilket inte alltid uppskattas av jordbundna andar och de kan protestera med olika synliga fenomen. Och när det gäller andar på andra sidan är jag även då mer krävande att få deras närvaro/uppmärksamhet och kan med hjälp "dra fram dem". Men detta gör jag inte när jag "arbetar" såhär på avstånd över internet, dels för att jag inte vill ha "huset fullt" och dels för att jag har mer tid att vänta. Jag föredrar att de framträder frivilligt då det känns mer "rätt". Och vad jag upptäckt så gör de ofta det förr eller senar dvs om samma person återkommer flera gånger. Guider,avlidna på andra sidan och jordbundna andar,naturväsen,mörkerväsen.Alla fungerar olika. De som är svårast att få att framträda frivilligt är guider samt anhöriga dvs tills de förstår att jag vill personen som frågar väl och de litar på mig samt att det passar med deras tid/vad de gör osv. I andra fall beror det på att personen som ställer frågan innerst inne kan vara rädd för svaret och blockerar sin aura i "försvarställning" vilket även guider reagerar på och då framträder de inte heller. Och ytterligare i andra fall kan det finnas negativa energier som ligger och "lurar i faggorna" och då vill inte varken guider,andar eller anhöriga framträda om de upplever att något obehagligt står mellan mig och dem.De avstår av sk säkerhetsskäl. Det finns alltså många olika skäl till att andar,guider,anhöriga inte framträder direkt när man kallar på dem. (jag har även beskrivit ytterligare orsaker i min intervju på startsidan). Vill man ha klara tydliga svar är det bästa att träffa ett medium öga mot öga då det då är svårt för guider,anhöriga som finns runt en eller jordbunda andar i ett hem att "gömma sig". Det går …krasst sagt…alltid att "skaka fram dem på ett eller annat sätt". Hoppas du nu fick lite klarhet i hur det fungerar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *