vem är det?

Hej! Jag bor med två andra tjejer i en lägenhet i norge. Vi har märkt av att det är någon som inte stämmer helt. I köket har vi en lampa med dimmer och för att ändra styrkan måste man hålla handen på den. Det har hänt att den utan att någon rört den ändrat styrka, det går från starkare till svagare till starkare igen. Idag stod jag inne i ett annat rum och hör hur någonting åker i golvet, så såg jag att borsten hade åkt ner, inget mer med det för den är ostabil. Jag går tillbaka i rummet och hör två dunsar i golvet, när jag kommer ut visar det sig är det tre stearinljushållare i glas som stått på tv:n som åkt ner, och det finns ingen logisk förklaring till detta. Jag vet att jag inte är i på mitt bästa humör just nu, det är mycket annat som hänt runt omkring mig, och det var just allt det jag tänkte på just när det hände. Är det någon som jag känner som passerat till andra sidan som vill ge mig nått tecken på att han/hon är omkring mig, eller vad är detta? Skulle verkligen behöva svar på detta, guld värt! Tack på förhand!

Hej! Jag skulle vilja knyta det som händer till dig och din energi. Du har många vid din sida och de flyter in i varandra. Ser en nunna vid din sida men jag kan inte säga vilken order hon tillhör men jag får upp 1500-talet på henne. Sätt dig ner, tänd ljus, andas och låt henne komma till dig och du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *